Skip to main content

Ben jij al digitaal vaardig? Thuis en op het werk?

Frequently Asked Questions

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt het als u voor meerdere personen het zelfassessment wil aanvragen?

  Vertegenwoordig je een school, organisatie of bedrijf en je wilt voor meerdere personen het zelfassessment aanvragen? Dat is zeker mogelijk. Gebruik de knop hieronder en wij nemen spoedig contact op.

 • Een zelfassessment of een examen. Wat is het verschil?

  Het E-userskills examen wordt afgenomen in een 'gecontroleerde examensetting'. Hierdoor is gegarandeerd dat de deelnemer ook zelf het examen heeft afgenomen.

  Een zelfassessment kan overal zonder toezicht uitgevoerd worden. Wordt ook vaak 'nulmeting' genoemd en is bedoeld voor de deelnemer om een goed beeld te geven over hoe hij/zij ervoor staat. Veel deelnemers gebruiken het zelfassessment dan ook als een proefexamen voordat ze het echte examen doen. Qua onderdelen, niveau en vorm is het hetzelfde.

 • Uitslag van het zelfassessment is onvoldoende, wat nu?

  Mocht je n.a.v. jouw scores voor de diverse onderwerpen graag een training willen volgen, dan kunnen we je daarin ondersteuning bieden. Door een e-mail naar ons te sturen zullen wij je kosteloos en vrijblijvend een advies geven op basis van jouw persoonlijke resultaten.


Bestelling Zelfassessment

 • Welke betaalmogelijkheden zijn er?

  Een betaling kan geschieden door het gebruik maken van PayPal of iDeal, waar de meeste banken bij aangesloten zijn. Mocht dit allemaal niet lukken of onduidelijk zijn, neem gerust contact met ons op. Wij kunnen je daarbij vanzelfsprekend ondersteunen.

 • Hoe verder na betaling?

  Zodra de betaling bij ons is bevestigd ontvang je separaat een e-mail met een link naar het zelfassessment. Je bepaalt zelf wanneer je het zelfassessment uitvoert. Reserveer daar voldoende tijd voor om ononderbroken het assessment te kunnen maken. Een uur is genoeg.

 • Hoelang is een voucher geldig?

  De vouchercode (die in de link verwerkt is) blijft maximaal één jaar geldig.

Staat jouw vraag hier niet bij?
Neem gerust contact op met onze adviseurs.